Gespecialiseerde voetverzorging

Het maakt niet uit of je veel zit, staat of wandelt. Of je nu jong of oud, man of vrouw bent. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging of pedicure.

Sta je er wel eens bij stil dat wanneer je stapt, het hele gewicht van jouw lichaam op je voeten terechtkomt. Wanneer je voeten niet goed in hun vel zitten heeft dit ongemerkt een weerslag op je volledige houding. Doen je voeten pijn, dan ga je vaak onbewust jouw houding aanpassen waardoor er heup-, rug- en/of nekklachten ontstaan. Deze klachten hebben dan weer een invloed op je mentale toestand waardoor je jezelf slecht gaat voelen.

Daarom is het van groot belang dat je de nodige aandacht schenkt aan jouw voeten. Ook al heb je niet meteen klachten, een regelmatige en professionele behandeling van je voeten kan veel klachten voorkomen. Denk hierbij aan ingegroeide nagels, eelt, … .

Heidi

Verpleegkundige – referentieverpleegkundige wondzorg – gespecialiseerd voetverzorgster

Heidi is onze collega die zich volledig toelegt op de verzorging van jouw voeten.
Het maakt niet uit of je een eenvoudige basis voetverzorging wenst of nood hebt aan een nagelreconstructie, misschien wel een beugel om een ingegroeide nagel te verhelpen of een orthese om bepaalde drukpunten te verhelpen? Heidi is de persoon aan wie je jouw voeten wil toevertrouwen. Door de combinatie met haar functie als verpleegkundige en specialisatie in wondzorg is zij ook perfect aangewezen om complexe voetproblematieken te behandelen zoals bv. een diabetesvoet.

Behandelingen

Heidi richt zich met haar pedicure of gespecaliseerde voetverzorging voornamelijk naar ouderen die nood hebben aan voetverzorging, aangezien dit volledig aansluit binnen de werking van De Levensboom. Indien je dus op zoek bent naar een puur esthetische voet- en nagelbehandeling, dan verwijzen we jou graag door naar een collega. Heb jij of iemand die je kent echter typische ouderdomsverschijnselen aan je voeten, heb je pijn tijdens het stappen of loop je tegen problemen aan zoals ingegroeide nagels, hamertenen, eelt, kloven, likdoorns, wondjes aan de voeten en/of tenen, … . Heb je diabetes(voet), … . Dan raden we jou zeker aan om even contact op te nemen. Uiteraard zorgt Heidi bij de dames en heren ook voor een perfecte nagelrand, de dames krijgen een mooi kleurtje naar wens!

Neem vrijblijvend even contact op met Heidi om je vragen en wensen te bespreken!