Zorgaanbod in

Woonprojecten

Wanneer u de verantwoordelijkheid draagt voor een woonproject, dan weet u dat de organisatie van een kwalitatief zorgaanbod een belangrijk gegeven is. De Levensboom kan het verschil maken voor u als verantwoordelijke van een woonproject zoals assistentiewoningen (serviceflats), kleinschalige woonprojecten, beschermd of begeleid wonen, diensten voor inclusieve ondersteuning(wij zijn grote voorstanders van het burgerschapsmodel), zorghotels, tehuizen en vluchthuizen, … . Multifunctionaliteit en flexibiliteit zijn immers onze troeven.

Indien u zeker wil zijn van een volledig zorg- en comfortaanbod, dan kunnen wij de organisatie hiervan voor onze rekening nemen. In functie van het woonproject ontwerpen we een dienstverlening en service op maat van de organisatie en de bewoners of de individuele huurder of koper. Wij streven ernaar dat iedereen op een comfortabele manier kan wonen door een kwalitatieve en betaalbare dienstverlening op een laagdrempelige wijze beschikbaar te stellen. De Levensboom is tevens ook een lokale afdeling van Mederi, een nationaal erkende dienst voor thuisverpleging. Hierdoor krijgt u duidelijke kwaliteitsgaranties en weet u dat uw bewoners – van de kust tot in Haspengouw – dezelfde professionele zorg krijgen.

Persoonlijke zorg zoals verpleegkundige zorgen, kinesitherapie, haarkapper of pedicure. Serviceverlening zoals poetshulp, gezinshulp en oppasdienst, boodschappendienst of ziekenvervoer. Het zijn slechts enkele aspecten van een totale zorg- en dienstverlening waar wij zelf of via onze partners voor instaan.

Wanneer u De Levensboom inschakelt als partner voor uw zorgaanbod dan krijgt u één centraal aanspreekpunt. Beschouw ons als uw eigen zorgbalie die ter beschikking staat van u en uw bewoners.
Alles start met een goed gesprek. We leren graag uw organisatie beter kennen om zo uw concrete noden of wensen te ontdekken. We maken graag duidelijk wie wij zijn en lichten onze manier van werken toe. Aarzel dus niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Weldra beschikt ook u over uw eigen zorgbalie!

Uw zorgaanbod coördineren?

Wilt u ook zeker zijn van een perfect zorgaanbod binnen uw woonproject?
Opzoek naar een betrouwbare partner wat betreft crisis- en overbruggingszorg voor uw groepering van assistentiewoningen?
Neem dan even contact met ons op.
Weldra zitten we samen voor een kennismakingsgesprek.

Meer info of samenwerken?

Schopstraat 29
3540 Herk-de-Stad

Telefoon: 0478 – 54 72 52
Email: info@levensboom.org
Website: www.levensboom.org